Palvelut

Sisältöstrategia, verkkosivujen sisällön suunnittelu ja sisällöntuotanto

Oletko uudistamassa verkkosivuja? Sisällön suunnittelu ja sisällöntuotanto ovat kävijää palvelevan verkkosivuston ydin. On ajateltava, mitä kävijä sivuilta tarvitsee ja haluaa. On ratkaistava, missä kävijän ja sivuston omistajan tarpeet kohtaavat. Entä miten tuotanto ja ylläpito organisoidaan? Muista myös hakukoneoptimointi: sisältöjen on toimittava hyvin hakukoneiden kannalta. Muuten verkkosivujasi ei löydetä.

Ota yhteyttä.

Esitteet, tiedotteet, uutiskirjeet, muut viestintäaineistot, infograafit

Tuo viestinnässäsi avainasiat esiin ymmärrettävästi ja helposti lähestyttävästi. Tarvitsetko apua? Asiaviesti tekee esitteet, julkaisut ja tiedotteet halutessasi kokonaistoimituksena suunnittelusta kirjoittamiseen, taittoon, grafiikkaan ja valokuvaukseen. Verkostosta löytyy osaajia monenlaiseen tarpeeseen.

Ota yhteyttä.

Yrityskirjat, juhlakirjat, historiikit

Onko tulossa yrityksen tai organisaation juhlavuosi? Onko ajatuksissa juhlistaa sitä kirjalla? Asiaviesti käy läpi dokumentteja sekä kirjoittaa niiden ja haastattelujen pohjalta luettavan, journalistisesti dokumentoidun kirjan.

Katso esimerkki täältä (Issuu-palveluun)

Sparrausta asiateksteihin ja esityksiin

Tarvitsetko sinä tai organisaatiosi asiantuntija ulkopuolista sparrausta tekstien tai esitysten kanssa? Asiaviesti tarjoaa henkilökohtaista tai pienryhmäsparrausta, henkilökohtainen sparraus myös Skypella.

Ota yhteyttä! Etsitään toimiva, kustannustehokas ratkaisu.